Pozytywna opinia

Natalka Miazin

10/09/2021

Z całego serca polecam PROSTO!🚗💚 Kurs od początku do końca i zdane za pierwszym razem😁. Ogromne podziękowania dla Renaty🥰 dziękuje za ogromne wsparcie (szczególnie podczas egzaminu☺️),naukę poruszania się bezpiecznie po drodze. Dziękuje za wszystko😊🚗. Jesteś najlepsza!❤️❤️❤️ Podziękowania dla Marcina i Kuby i oczywiście dla Pań z biura😁. Jak prawko to tylko z PROSTO!💚💚

Pozytywna opinia

Julka Łubianka

29/08/2021

Najlepsza szkoła na jaką można trafić. Wszyscy instruktorzy swietni, ale Marcin wygrywa zdecydowanie. Panie w biurze tez robia robote. Jak prawo jazdy to tylko w prosto❤️

Pozytywna opinia

Irmina Podolan

26/08/2021

Z całego serca polecam PROSTO bez wątpienia NAJLEPSZĄ szkołę w Warszawie!!! Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, cierpliwość oraz technika jazdy której uczą czynią ich naprawdę najlepszą szkołą nauki jazdy... Atmosfera jaka tam panuje- bajka. Ogromne podziękowania dla całej ekipy - jesteście najlepsi ♥️ wiem że bez Was nie przełamała bym swoich barier...

Pozytywna opinia

Marina Kuchar

10/08/2021

Bardzo polecam. Od samego początku robiłam kurs w PROSTO. Nie pomyliłam się z tym że wybrałam właśnie ta szkole jazdy. Dziękuję bardzo wszystkim instruktoram. Miałam okazję jeździć ze wszystkimi. I każdy ma swoje podejście. Dzięki za cierpliwość. A najbardziej chcę podziękować Przemkowi..i Marcinowi.. Dziękuję za to że od 0 nauczyłam się jeździć. Jak trafiłam nie wiedziałam nawet z której strony gaz a z której hamulec 🤣 Dzisiaj zdany egzamin za 1 razem. Polecam PROSTO💪💪💪

Pozytywna opinia

Bartek Mucha

28/07/2021

Polecam tą szkołe jazdy. Super instruktorzy oraz obsługa ! ✔

Pozytywna opinia

Patrycja Wyrembowska

21/07/2021

Polecam szkołę PROSTO nauka jazdy! Własnie zdałam egzamin za 1 razem, a to wszystko dzięki wspaniałym instruktorom z którymi miałam przyjemność mieć jazdy. Pan Jakub i Pan Marcin nie zastąpieni, sympatyczni i można porozmawiać, bardzo ich polecam i dziękuję za nauki. ☺️ Możliwość jeźdżenia różnymi autami na plus. Jak nauka jazdy w Warszawie to tylko PROSTO. Polecam!!! ☺️

Pozytywna opinia

Magdalena Stańczak

14/07/2021

Trafiłam do PROSTO po nieudanym kursie w innej szkole jazdy. Od początku jazd czułam że to był dobry wybór. Instruktorzy bardzo wyrozumiali 😁 Moim głównym instruktorem był Marcin i jego serdecznie polecam. Spokojny, miły ale i wymagający :) Możliwość zdawania na aucie którym się uczysz - wielki plus Zdany egzamin za 1 razem, tylko dzięki PROSTO ❤❤❤

Pozytywna opinia

Błażej Pszczola

06/07/2021

Polecam! Nie ma lepszej jazdy, tylko PROSTO! Pozdrawiam! :)

Pozytywna opinia

Kasia Komosinska

29/06/2021

Mega polecam PROSTO, super instruktorzy oraz atmosfera, bardzo indywidualne podejście każdego z chłopaków. Bardzo dziękuje jeszcze raz i mam nadzieje że kiedys jeszcze sie spotkamy 😁

Pozytywna opinia

Agata Milewska

19/06/2021

Moim zdaniem najlepsza szkółka do nauki jazdy i zdania prawa jazdy! Nie ma lepszej! Polecam gorąco! Instruktorzy z powołaniem, nauczą wszystkiego w czym nie mamy pewności! Panie z biura przekochane! Polecam bardzo!

Pozytywna opinia

Jakub Menderski

18/06/2021

Moim zdaniem jedna z najlepszych, jak nie najlepsza szkoła jazdy w Warszawie. Do PROSTO trafiłem z innego OSK i w najmniejszym stopniu tego nie żałuję. Rewelacyjny kontakt z biurem, wszystko mogłem tam załatwić bez najmniejszego problemu. Panie w biurze były bardzo pomocne oraz dostosowały instruktora do moich potrzeb. Instruktorzy podchodzą do każdego kursanta indywidualnie, wykazują się niezwykłą cierpliwością oraz pedagogicznym podejściem. Samochody jak i plac są w rewelacyjnym stanie. Jeżeli miałbym jeszcze raz podjąć decyzję o tym czy pójść do PROSTO, bez wahania wybieram PROSTO, bo tam po prostu nauka jest PROSTA.😁

Pozytywna opinia

Małgosia Pałka

16/06/2021

Jak prawo jazdy, to tylko w PROSTO. Super instruktorzy, panie z biura przemiłe, a do tego genialna atmosefra od początku do samego końca kursu!! ❤❤

Pozytywna opinia

Agnieszka Serafin

01/06/2021

No więc tak, Moja historia jest pewno jak wielu z Was, żle dobrana szkoła i trafienie na instruktora "wyjeżdżacza godzin" na szczęście trafiłam na Was i Kubę który naprawił błędy i nauczył mnie tego czego mnie nie nauczono. Kuba to wspaniały i cierpliwy nauczyciel, dokonał cudu w trzy dni 😍rezultat , ZDANY EGZAMIN PRAKTYCZNY ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM. Bardzo polecam szkołę PROSTO bo z nimi na prawdę jest PROSTO i bez stresu.. Pełna profeska z przemiłą atmosferą ❤ Dziękuję bardzo za wszystko 😘😘

Pozytywna opinia

Damian Talarek

31/05/2021

Sympatyczni wszyscy instruktorzy maja indywidualne podejście do każdego kursanta panie z biura naprawdę robią wielka robotę 😁 bardzo miła atmosfera i wszyscy z ekipy prosto robią aby jak najlepiej się jeździło przygotowywało do jazdy po mieście (egzaminu ) Polecam bardzo serdecznie 😉😃

Pozytywna opinia

Kasia Iwanowska

23/05/2021

indywidualne podejście do każdego.Zrozumienie ,empatia i cierpliwość.

Pozytywna opinia

Katarzyna Sadłowska

19/05/2021

Najlepsi instruktorzy ❤️ Zdane za pierwszym podejściem. 😀

Pozytywna opinia

Martyna Grabska

15/05/2021

Z calego serca polecam Prosto, chlopaki mają pokłady cierpliwości. Nie ma stresu, że coś nie wychodzi. Do niedawna uważałam, że ja się nie nadaje, a tu prosze dzis WORD ODLEWNICZA pokonany. Mogę śmiało polecać szkołę PROSTO kazdemu kto chce nauczyć sie jeździć i nie mieć problemu ze zdaniem egzaminu Państwowego, a i Panie w biurze zawsze odpowiedza na wszelkie pytanie i bardzo sie starają by kursant mial dogodne dla siebie godziny do jazd.

Pozytywna opinia

Elwira Niemierzycka - Kowalczyk

12/05/2021

Dziękuję bardzo całemu zespołowi, Wszyscy jesteście cudowni. Szczególne podziękowania dla Przemka - to najlepszy instruktor na świecie. Dzięki Niemu stałam się prawdziwym kierowcą i naprawdę przełamałam swoje bariery💪. Marcin i Łukasz wy też dołożyliście cegiełkę do mojego sukcesu😘. Panie z biura to cudowne kobiety:,załatwią wszystko, pomogą, poradzą, wysłuchają i podniosą na duchu. Wszystkim będę polecać tą szkołę bo spotkać w jednym miejscu tylu wspaniałych ludzi z pasją nie jest łatwo.

Pozytywna opinia

Magda Komorowska

12/05/2021

Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły PROSTO, instruktorzy są bardzo profesjonalni, cierpliwi, udzielają wielu cennych wskazówek a nauka jazdy mija w super atmosferze :) Polecam serdecznie :)

Pozytywna opinia

Wojciech Żak

08/05/2021

Czejść nie dawno zdałem egzamin państwowy za drugim razem , ale się opłacało.Zostałem bardzo przygotowany do tego egzaminu dzięki Przemkowi,Jakubowi i Łukaszowi przede wszystkim za doprowadzenie mnie do Egzaminu Państwowego WORD BEMOWO .Wogule wam wszystkim PROSTO jest tylko jedno Warszawie. Przełamałem swoje bariery 💪💪💪💪👍👍👍✊✊✊🌞😃

Pozytywna opinia

Maja Wołkow

28/04/2021

Pierwszy wybór i najlepszy . Cudowni instruktorzy i Panie w biurze . Zdane za pierwszym razem ❤️

Pozytywna opinia

Marcin Mielcarz

27/04/2021

Bardzo dobra szkoła piszę to po zdanym egzaminie państwowym cieszę się że wybrałem tą szkołę nie były potrzebne żadne godziny doszkalające chłopaki nauczyli mnie wszystkiego co potrzebne do bezpiecznej jazdy więc z czystym sumieniem polecam PROSTO nauka jazdy 🔥💪😁

Pozytywna opinia

Gabriela Nowacka-Pruss

26/04/2021

Do PROSTO trafiłam na jazdy doszkalające. Zostawiajac za sobą wcześniejsze porażki niezdanych egzaminów.😖 Każda godzina spędzona na nauce jazdy z Instruktorami z PROSTO wnosiła cenne rady, które kształtują bezpiecznego kierowcę. 😎Instruktorzy są fantastycznymi nauczycielami cierpliwymi i uczą bardzo dobrze techniczne jazdy samochodem. Panie w biurze zawsze pomocne, Karolina, Ania wielkie dzięki! 🙂 Szkoła daje możliwość jazdy na różnych modelach samochodów. Lepiej! możesz zdawać egzamin na samochodzie ze OSK PROSTO. 🚘 Po zdanym egzaminie mam tylko jedną refleksje, szkoda że nie trafiłam do PROSTO wcześniej. Chcesz przełamać swoje bariery to tylko w PROSTO. 👈🏻 Bardzo dziękuje Kuba, Rafał, Adam, jesteście najlepsi! 💚💚💚

Pozytywna opinia

Julia Skrzypek

22/04/2021

Bardzo polecam tę szkołę jazdy, zdane za 2 razem na spokojnie :) Bardzo dużo spokoju i pewności siebie na drodze dały mi jazdy z panem Rafałem i wszystkim polecam!

Pozytywna opinia

Agata Gutowska

15/04/2021

W Prosto miałam jazdy doszkalające po 15 latach przerwy. Pierwsze podejście do egzaminu po tym czasie okazało się sukcesem!!! Polecam Prosto z całego serca :)